donderdag 17 oktober 2013

Rauwe andijvie met geitenkaas

Ingrediënten voor 2 flinke salades:
200 gram andijvie 
4 plakjes coburgerham
4 plakjes ontbijtspek
200 gram zachte geitenkaas
handje walnoten 
1 appel
Voor de dressing:
2 eetlepels walnootolie
theelepel mosterd
theelepel honing
Appelsap of citroensap
Peper en zout

Bak de plakjes ham en spek krokant in een anti-aanbakpan en laat uitlekken op keukenpapier. Maak de dressing en meng deze goed door de andijvie.
Leg de geitenkaas op bakpapier en zet dit even in de oven onder de gril. Verdeel de andijvie en de appel over de borden, leg hier de plakjes ham op.
Haal de lauwwarme geitenkaas uit de oven en leg dit op de ham. Breek de walnoten en de plakjes spek en strooi over de salade. Eet smakelijk en bewust!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten