Ingrediënten:
Verse zalm (ca. 125 gram per persoon)
Bekertje crème fraiche light
100 gram geraspte kaas
Eetlepel pesto (kan ook met mosterd)
2 zakken spinazie
2 tenen knoflook gesnipperd
Maak de gratin door de crème fraiche, de kaas en de pesto door elkaar te mengen. Kruid de zalm met peper en zeezout.
Fruit de knoflook in een beetje olijfolie in een wok. Voeg de spinazie toe, laat slinken en vervolgens goed uitlekken.
Leg de spinazie in een ovenschaal en daar bovenop de zalm. Smeer het crème fraiche mengsel op de zalm en
zet 20 à 25 minuten in de oven op 180 graden. Klaar!
Leg de spinazie in een ovenschaal en daar bovenop de zalm. Smeer het crème fraiche mengsel op de zalm en
zet 20 à 25 minuten in de oven op 180 graden. Klaar!
Lekker met tagliatelle. De pasta kun je even voorkoken en dan onder de spinazie in de ovenschotel leggen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten